Tuesday, May 31, 2011

Sepatutnye PUASA tapi ..... II

HEHEHE

Finally dpt jugak puase yeee hari ni. HAHA. tdi dina bgtau suruh minum air ribena, then naz ckp, naz puase. puase ganti(maklumlah) then dina x caye xD


BYE. x tau nk tulis ape lgi dah ._.

Monday, May 30, 2011

Sepatutnye PUASA tapi .....

hohohoho..



Hari ni sepatutnye naz dgn ibu ganti puasa, tpi .... hihihihi dh terlepas lah jawabnyee. dh semangat bgun awal(kononnye), dh siap mkn semua, tgk2 waktu hbis die kul 5.30 (-.-) mmg x ahh lgipon mse tuh dh pukul 6.55. hekhekhek. lgsung cancel puasa. arrengement puase pon dh tergendala(eceeeyyhh) nanti lps dh hbis cuti skola, puasa ramai2 dgn syameera, wan, izzaty n kalau ada sape2 nk join, maii lahh xD


Puasa, jgn x puase :p

YOUTUBE

Hello and a very goodmorning,



YOUTUBE, thats wat my title is for today. setiap kali rse sedih, or bengang, mesti wajib harus layan youtube. kalau x layan mmg x sah lah. mcm skrg ni, perasaan tgh bercampur2 sedih n bengang. waii? just let it be my privacy. x nk kecoh2, x nk gadoh2 dkt blog ape semua. baik diam je n x yah buat ape2. nanti lgi susah kang. haisshh. lagu slalu sgt lah lyn kat youtube:-


1) semua lgu taylor swift(yg best)
2) cover alyssa bernal
3)cover megan nicole
4)cover tyler ward
5)cover tiffany alvord
6)cover maddi jane
7) semua lgu bruno mars(yg best gak)


YAYY! semua dh list kn ;) so the conclusion is(eceeeyyhh) youtube is my hero(lah kononnye) kalau rse ape2 je, mesti g kat youtube n dgr lgu2. so yeah, thnks for youtube coz buat website mcm ni ;)






EGO DIE MAKIN KUAT :|



Saturday, May 28, 2011

TAK ADIL

Hey there, i'm sad :(


waii? okey, wat do u feel kalau sepatutnye kite dh lme dpt hadiah tu, tpi x dpt2. but then, orang lain plak yg dpt. ape korang rse?!? orang tu just dpt msuk U sedangkan adik die ni dah lme tunggu2 nk hadiah tuh utk hadiah UPSR. but smpai skrg x dpt2 lgi. n ape korang rse kalau orang tu janji nk kasi hadiah kat kite, but smpai skrg x kasi2 lgi. n die mungkir janji. mesti lah rse bengang or skit hati kn? haaaa, smelah kite rse skrg kat sini. kayy, naz x nk ckp byk but i just hope yg org tuh sedar his mistakes n cepat2 kasi naz hadiah! bukan nk mintak ke apa, but rse jealous laah. ape yg naz mintak x dpt. but org lain plak yg dpt. bile ckp kat die nk hadiah coz UPSR, die diam je. sedangkan kakak die x ckp ape2 pon dh dpt mcm tu je. siap ada webcam plak tu :(





hoping for some chances :(

Friday, May 27, 2011

Hate my new hair

Yow n assalamualaikum to all the bloggers. hehehe.



see the picture up there? yes, its me. n i hate my new hair. i've CUT my hair! fringe! n it is ugaaaly. thnks so much to the girl yg potong kn rmbut ni -.-


MY HAIR IS UGAAALY N BYE :(

Sunday, May 8, 2011

Mothers Day!

OMG. todaaay is mothers daaay. hadiah? heheh x beli lagii maa :D so, i wrote this on my facebook status : I'm sorry coz making u angry. I'm sorry coz i'm being such a jerk lately. I'm sorry if i ever lied to you. I'm sorry if i'm so stuburn to hear whatcchu say. i'm sorry for eveything what i did. i'm sorry. i'm sorry mum. So can u take my heart n have a wonderful mother's day today? Happy Mothers day, Mum. Love u forever, from ur beloved daughter ♥ n happy mothers day to all the mothers in the world :)




hehhe. sweet ke? ke sour :p 

Friday, May 6, 2011

Hello n Bye!

YA AMPUUN! sudah sekian lama aku dh x update blog yee, dh berhabuk-habuk dahh, haishh! penuh dgn sarang labah2 n all kinds of insects yeee. maaf maaf. sekarang ni semakin sibukk, dh x dpt nk online mcm dulu lgi dah. sooo, if ada extra time, i will work it on my blog ;) hehe.

Okeyy now! i wanna tell yaw a story.

1) i'm taken  :O
2) i'm 13 :O
3) syameera pindah smk10 :O
4) my wishlists still x dpt --'
5) IDK O.o

kehhkehhkehh,
okey


the first one, i'm taken. eheh. by who?

hehehhe his name is ......... :P

okkkeyy 2nd, on 28 april, i've turned 13. which is so awesome like cucumber! i've got so many presents. ehehehe :3

3rd, syameera pindah smk10! which is TODAAAYYY! so i was hoping that syameera dpt msuk the same class just like me, which is 1 Aktif :D

4th, my birthday dah lepas, but i still didnt get any presents from my parents :(

last but not least, number 5, ehehe IDK what to write lah O.o hehhehe, kayy then!

Soo long SUCKERS!
:P

Saturday, April 9, 2011

Hve a blast syam :3

Hello there bloggers, its been a verry long time that i haven't wrote smthing in my blog. sorry for that. i'm kinda not in the mood nk tulis2 bende ni. so many things happens to me. nanti naz crite in my next post. hehehe :D ok bout the TITLE :) yeah, as u can see, it shows Hve a blast syam :3 right? well, syameera's birthday is like, 2 april. so its like a week i didn't open my blog n write smthing :)  just let me upload some pictures first kayy?






































Hehehhee. there are more pictures, but jap lgi lah upoad yeee :))

Muah Muah Naz ;D

Friday, April 1, 2011

Video lagi :D

this is the video from the previous post. as u guys know, nk upload video takes a long time.Malas lah nk tulis pnjg2, just tgk je k? :) ENJOY ;)

video


Its the end of our relationship :(

:((  as u guys can see, i'm very sad. why? because my OMFEB clashes with me  on wednesday! I CRIED! DO YOU KNOW HOW I FEEL WHEN A PERSON THAT YOU LOVE DUMPED YOU N JUST SAY SORRY FOR NOTHING???!! IT IS SO PAINFUL YOU KNOW! :((( Yesterday, at school. I can't forget it what happend. i cried again at school. after i cried, my face turn out to be like a person who don't hve any hope to livee! this is all because of you! YOU MAKE ME BECOMING LIKE THIS! JUST IGNORE MY ENGLISH K????!?! and btw "Mr OMFEB if you reading this, good. coz all i wanna let you know is that, JUST GO TO OTHER GIRLS. if someone says weyhh Mr OMFEB, knp clash dgn naz, DON'T SAID TO THEM THAT IT IS MY MISTAKE. YOU CLASH WITH ME, YEAH, YOU GOT IT ALREADY!! N BTW MR OMFEB, LEPAS KAU CLASH JE DGN AKU, KAU TERUS HAPPY KN?!! SMALAM DKT TUISYEN, SEPATUTNYE AKU X NK DTG TAU! TAPI SBB AKU SYGKAN QISTINA, AKU X NK DIE SORANG2 JE PMPUAN DKT SITU, SO AKU PON DTG LAH. MSE AKU NK BELI AIR, NK BYR, KAU ADA DKT SEBELAH AKU, KAU BUAT BODOHH JE! AKU LALU TEPI KAU, AKU MAIN LANGGAR JE KAU KN?! EGHHHHHHHHH! K LAH CUKOPP LAH NI! X SGGUP AKU NK TULIS BYK2 LGI >.<








Mr OMFEB, U SUCKS

Sunday, March 27, 2011

Dina Dina Dina

yoww yoww!

smalam naz , wan, and izzaty g rumah dina tau. msuk je rumah dina nmpk kucing yg SANGAT SANGAT SANGAT SANGAT SANGATSANGAT COMEL  mmg comel gile lah kucnig dina. lps ni n az upload gmbr kucing tu :3
haha ok, dina ni plak si pemalas yg teramat. org suruh buat decorations die x mo. sebaik lah die kwn aku, kalau x dh lme aku tampar je die ;D
hahaa n then, mse dina turun bwh, naz, wan and izzaty duduk kat tingkap tu n "meludah" :P
bile dina smpai je kite org tergelak2. haha sian dina xD
k lah nk upload gmbr yaaa?




























Comel gegilaaa kn kucing dina! :3

Muah Muah Naz ;D

Friday, March 25, 2011

VideoVideoVideo

Haaaaaaaaaaaaa! seee, like i promised u all. enjoy!



video


Done! sebenarnye ada lgi tau video, but nantilah upload yee ;D


Muah Muah Naz

Rinduu Syameeraa

Heyyo guys!

ok naz mls nk tulis tau sebanarnye so, i think naz just upload gmbr je lah. hehe but first of all, hari tu syam dtg rmh naz. naz rindu gile yg teramt kat die :(( ok time to upload pictures! ;D




















OK thats all! :D naz fikir nk upload skali ngan video but nanti lah ;D


Muah Muah Naz