Sunday, March 27, 2011

Dina Dina Dina

yoww yoww!

smalam naz , wan, and izzaty g rumah dina tau. msuk je rumah dina nmpk kucing yg SANGAT SANGAT SANGAT SANGAT SANGATSANGAT COMEL  mmg comel gile lah kucnig dina. lps ni n az upload gmbr kucing tu :3
haha ok, dina ni plak si pemalas yg teramat. org suruh buat decorations die x mo. sebaik lah die kwn aku, kalau x dh lme aku tampar je die ;D
hahaa n then, mse dina turun bwh, naz, wan and izzaty duduk kat tingkap tu n "meludah" :P
bile dina smpai je kite org tergelak2. haha sian dina xD
k lah nk upload gmbr yaaa?




























Comel gegilaaa kn kucing dina! :3

Muah Muah Naz ;D

Friday, March 25, 2011

VideoVideoVideo

Haaaaaaaaaaaaa! seee, like i promised u all. enjoy!



video


Done! sebenarnye ada lgi tau video, but nantilah upload yee ;D


Muah Muah Naz

Rinduu Syameeraa

Heyyo guys!

ok naz mls nk tulis tau sebanarnye so, i think naz just upload gmbr je lah. hehe but first of all, hari tu syam dtg rmh naz. naz rindu gile yg teramt kat die :(( ok time to upload pictures! ;D




















OK thats all! :D naz fikir nk upload skali ngan video but nanti lah ;D


Muah Muah Naz 

Friday, March 18, 2011

Sunwayy Lagooon

Yoww Yoww!

ok bru2 ni Sinaran ada buat g sunway lagoon tauu! Naz ikot. Sumpahh bestt! byk sgt sgt sgt bnda nk kne crite. penat lah :D  ngeee. gmbr org upload x tau spe yg upload <<< kalau x fhm x pe :D  smalam naz tgk k.lisa nye blog, die ada upload video yg ada gmbr kat sunwayy lagoon lah. x kn nk copycat kot. x baik x baik tauu :D so naz just upload gmbr game yg naz naik je k?

                                                                     TADAAAAA~

                                                              
                                                         yg ni 1st time naik so mcm BEST ;D


ok yg bwh ni naz,sarah,fatin naik bende ni 3 kali :D


yg bwh ni kite org naik sumpah pening :o


yg bwh ni tak terkata brpe kali kite org pergi -.-


yg bwh ni kire mcm hmpir semua tmpt air lah kite org pergi :D


ngeeee :D nmpk best kn? mmg best pon :d so sape yg x g sanway lagoon lgi, maii rmai2 g. sgt syokk gituu :d hahah mcm promosikan plak kn :P

Muah Muah Naz 

Sunday, March 13, 2011

Tak Sabar :D

OMG. i'm freakin jeles gile tgk sume org punye blog. so lawa u know. mine is just like mcm ntah lah. especially Qistina punye. its so simple that make it so nice. GERAM >.<  nk edit but x tau mcm mne :(  ok what i want to talk bout is this TUESDAYY! wanna guess where i'm going? HAH! TOO LATE! :P i'm going to SUNWAY LAGOON yeah! but still, i'm sad coz Qistina x dpt g :( but i hope she have a good time there in Langkawi :D  btw, mau souviner tauu :D ehehe. cewahh, main2 je lahh. so, bout the sunway lagoon tu, i'm not going with families, coz yg tu utk sinaran je. but i can meet FATIN SYAFIQAH, and SARAH AZAHAR. ngeee rindu gileee die org >.<  n also i cant wit for this monday. although its tuisyen that day but best lah. it reminds me of thun lps mse tuisyen tu. ngee~ nk mkn maggi :D  k lah for now. tata :3

muah muah <3